Bli forhandler

Bli forhandler og en del av Isoenergi

Har du lyst til å drive din egen bedrift/avdeling , og bli en del av Isoenergi? Vi søker fortsatt etter utførende forhandlere i hele Norge!

Isoenergi har som målsetting å bli en landsdekkende kjede av blåseisolasjons-entreprenører.
Vi har i dag avdelinger i Viken, Agder, Vestland, Akershus, Innlandet, Trøndelag og Finnmark, og vi søker etter nye samarbeidspartnere til å bli forhandlere i hele landet.

Vi søker primært etter byggmestere/entreprenører og andre bygningskyndige personer i de aktuelle områder.

Hver avdeling drives som et eget aksjeselskap, og eies primært av de som driver avdelingen.

Blåseisolering er i ferd med å overta for tradisjonell isolering, og hvis du synes dette høres interessant ut, og har lyst til å begynne med noe nytt og spennende som ikke så veldig mange andre holder på med, samt bli med i en voksende kjede av blåseisolasjons-entreprenører, med de fordeler det medfører, så ta kontakt på tlf. 917 41 295, eller send en mail til: post@isoenergi.no.

Send oss en mail hvor du forteller litt om deg, bakgrunn, bosted, nåværende yrke osv., så sender vi deg info om konseptet vårt

Isoenergi AS
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.