Bli forhandler

Bli  forhandler og en del av Isoenergi As

Har du lyst til å drive din egen bedrift/avdeling for oss, og bli en del av Isoenergi? Vi søker fortsatt etter utførende forhandlere i noen fylker!

Isoenergi har som målsetting å bli en landsdekkende kjede av blåseisolasjons-entreprenører, og vi er på god vei til å klare dette.
Vi har i dag avdelinger i Buskerud, Oslo-Akershus-Østfold, Telemark-Vestfold, Sogn og Fjordane, Hordaland, Hedmark-Oppland, Møre og Romsdal, Fosen, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Nordland, og nå søker vi etter nye samarbeidspartnere til å bli forhandlere, og drive avdeling i følgende fylker:

AUST-AGDER, ROGALAND, TROMS, FINNMARK

I tillegg søker vi en egen forhandler i FØRDE i Sogn og Fjordane

Vi søker primært etter byggmestere/entreprenører og andre bygningskyndige personer i de aktuelle områder.

Hver avdeling drives som et eget aksjeselskap, og eies primært av de som driver avdelingen. Dette er IKKE franchise.

Blåseisolering er i ferd med å overta for tradisjonell isolering, og hvis du synes dette høres interessant ut, og har lyst til å begynne med noe nytt og spennende som ikke så veldig mange andre holder på med, samt bli med i en voksende kjede av blåseisolasjons-entreprenører, med de fordeler det medfører, så ta kontakt HER.

Send oss en mail hvor du forteller litt om deg, bakgrunn, bosted, nåværende yrke osv., så sender vi deg info om konseptet vårt.

Les hele artikkelen HER.