Bli forhandler

Bli forhandler og en del av Isoenergi

Har du lyst til å drive din egen bedrift/avdeling , og bli en del av Isoenergi? Vi søker fortsatt etter utførende forhandlere i hele Norge!

Isoenergi har som målsetting å bli en landsdekkende kjede av blåseisolasjons-entreprenører.
Vi har i dag avdelinger i Viken, Agder, Vestland, Akershus, Innlandet, Trøndelag og Finnmark, og vi søker etter nye samarbeidspartnere til å bli forhandlere i hele landet.

Vi søker primært etter byggmestere/entreprenører og andre bygningskyndige personer i de aktuelle områder.

Hver avdeling drives som et eget aksjeselskap, og eies primært av de som driver avdelingen.

Blåseisolering er i ferd med å overta for tradisjonell isolering, og hvis du synes dette høres interessant ut, og har lyst til å begynne med noe nytt og spennende som ikke så veldig mange andre holder på med, samt bli med i en voksende kjede av blåseisolasjons-entreprenører, med de fordeler det medfører, så ta kontakt på tlf. 917 41 295, eller send en mail til: post@isoenergi.no.

Send oss en mail hvor du forteller litt om deg, bakgrunn, bosted, nåværende yrke osv., så sender vi deg info om konseptet vårt

Isoenergi AS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle