Etterisolering

Etterisolering med blåseisolasjon

Etterisolering med blåseisolasjon gir store fordeler med tanke på eldre bygg.

Etterisolering med blåseisolasjon gir store fordeler med tanke på eldre bygg. I stedet for å gjøre store operasjoner med demontering av vegg og lignende forarbeid, har blåseisolering fordel med at vi borrer et eller flere hull, og etterisoleringen er i gang. Det er kjappere og rimeligere å etterisolere med vår blåseisolasjon.

De eldre husene er ofte solid bygd, men de har ikke samme isolering som de nyere husene har. Før 1950 årene var det ikke vanlig å isolere ytterveggene. Disse veggene sto ofte uisolerte, eller det ble brukt klær, aviser eller søppel for å isolere veggene. Etter 1950 kom mineralull og det ble vanligere å isolere husene. Når husene ble bedre isolert gikk kostnadene med å holde de varme ned, og energibruken til oppvaring gikk også ned.

På loftet legger vi bare et nytt lag oppå eksisterende isolasjon/flis. Kostnaden med å etterisolere boligen din er tjent inn på 2-3 år, da energiforbruket blir mye lavere etterpå. Du vil oppleve en bolig som bli enklere og varme opp, og som er mer komfortabel å bo i.

Under granab-gulv

Under granab-gulv

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle