Om oss

Om oss

Isoenergi-kjeden ble grunnlagt i 2008 av Børre Finsrud, som også er daglig leder for vårt hovedkontor i Vikersund, Isoenergi As.

Vi begynte i det små som en tilleggs-næring til byggevirksomheten vi holdt på med til daglig. Men vi fant ut etterhvert ut at dette kom til å bli en fulltidsgeskjeft. Da begynte vi sakte men sikkert å ekspandere.

Fra å kun benytte produktet til etterisolering lokalt hos private huseiere. Også på våre egne byggeprosjekter.  Til slutt begynte vi å satse ut mot nybygg/proffmarkedet.

Vi klarte å få til avtaler med byggmesterbedrifter, huskjeder, og andre aktører innen byggebransjen.Disse skjønte fort at produktet vårt er meget godt egnet til isolering også i nybygg.

Selvstendige

Vi begynte også å søke etter selvstendige forhandlere til å drive og eie avdelinger rundt i Norge. Etter å ha jobbet med dette en stund begynte vi å spre oss over det ganske land, med avdelinger fra sør til nord. Isoenergi har som målsetting å dekke hele Norge, med ca 16-18 avdelinger totalt, og vi er på god vei til å nå dette målet.

Våre avdelinger finner du HER.

Vi søker fortsatt etter selvstendige forhandlere til å drive avdeling i fylkene Rogaland, Aust-Agder, Troms og Finnmark. I tillegg søker vi en egen forhandler i Førde i Sogn og Fjordane

Alle avdelinger blir opprettet som egne selskaper,  dette er IKKE “franchise”. Ta kontakt HER hvis du synes dette kunne være interessant, og kunne tenke deg å bli med oss i Isoenergi videre.

Vi synes det er fint å kunne være med å støtte opp om forskjellige idrettsutøvere og idrettsarrangementer, både lokalt og på nasjonalt plan.
Vi har inngått sponsoravtaler med flere spennende talenter, og vi ser stadig etter nye arenaer å bidra på.