Om oss 2017-10-25T16:51:51+00:00

Om oss

Isoenergi-kjeden ble grunnlagt i 2008 av Børre Finsrud, som også er daglig leder for vårt hovedkontor i Vikersund, Isoenergi AS.
Vi begynte i det små som en tilleggs-næring til byggevirksomheten vi holdt på med til daglig, men vi  fant etterhvert ut at dette kom til å bli en fulltidsgeskjeft, og vi begynte sakte men sikkert å ekspandere.

Fra å kun benytte produktet til etterisolering lokalt hos private huseiere, og på våre egne byggeprosjekter, så begynte vi å satse ut mot nybygg/proffmarkedet.

Vi klarte å få til avtaler med byggmesterbedrifter, huskjeder, og andre aktører innen byggebransjen, da disse skjønte at produktet vårt er meget godt egnet til isolering også i nybygg.

Vi begynte også å søke etter selvstendige forhandlere til å drive og eie avdelinger rundt i Norge, og etter å ha jobbet med dette en stund begynte vi å spre oss over det ganske land, med avdelinger fra sør til nord.
Isoenergi har som målsetting å dekke hele Norge, med ca 16-18 avdelinger totalt, og vi er på god vei til å nå dette målet.
Våre avdelinger finner du HER.

Vi søker fortsatt etter selvstendige forhandlere til å drive avdeling i fylkene Rogaland, Aust-Agder, Troms og Finnmark.

I tillegg søker vi en egen forhandler i Førde i Sogn og Fjordane

Alle avdelinger blir opprettet som egne selskaper,  dette er IKKE “franchise”
Ta kontakt HER hvis du synes dette kunne være interessant, og kunne tenke deg å bli med oss i Isoenergi videre.

Vi synes det er fint å kunne være med å støtte opp om forskjellige idrettsutøvere og idrettsarrangementer, både lokalt og på nasjonalt plan.
Vi har inngått sponsoravtaler med flere spennende talenter, og vi ser stadig etter nye arenaer å bidra på.