Om oss

Om oss

Isoenergi ble grunnlagt i 2008 av Børre Finsrud, som også er daglig leder for vårt hovedkontor i Vikersund, Isoenergi AS.

Vi begynte i det små som en tilleggs-næring til byggevirksomheten vi holdt på med til daglig. Men vi fant ut etterhvert ut at dette kom til å bli en fulltidsgeskjeft. Da begynte vi sakte men sikkert å ekspandere.

Fra å kun benytte produktet til etterisolering lokalt hos private huseiere. Også på våre egne byggeprosjekter.  Til slutt begynte vi å satse ut mot nybygg/proffmarkedet.

Vi klarte å få til avtaler med byggmesterbedrifter, huskjeder, byggevarehus og andre aktører innen byggebransjen.Disse skjønte fort at produktet vårt er meget godt egnet til isolering også i nybygg.

Selvstendige forhandlere

Våre avdelinger finner du HER.

Vi søker etter selvstendige forhandlere i hele landet.

Alle avdelinger blir opprettet som egne selskaper, som primært eies av de som driver avdelingen. Ta kontakt på tlf 917 41 295, eller send en mail til post@isoenergi.no hvis du synes dette kunne være interessant, og kunne tenke deg å bli med oss i Isoenergi videre.

Vi synes det er fint å kunne være med å støtte opp om forskjellige idrettsutøvere og idrettsarrangementer, både lokalt og på nasjonalt plan.
Vi har inngått sponsoravtaler med flere spennende talenter, og vi ser stadig etter nye arenaer å bidra på.